071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Kerstmarkt 2018, een groot succes

Kerstmarkt 2018, een groot succes

22 december 2018 | Nieuws

Woensdagmiddag 19 december 2018. Om vijf uur ’s middags gingen de deuren van de school open en stroomden de ouders binnen. Voor het eerst dit jaar met alle leerlingen, ouders en leerkrachten op één lokatie. Alle klassen versierd, overal kerstmuziek, een grote feesttent op het plein, lekkere hapjes en drankjes en overal blije gezichten.

Het was weer een ouderwets gezellige kerstmarkt zoals je van de Tweemaster kunt verwachten. Het doel voor dit jaar was zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Run4schools. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers, ouders, leerlingen en teamleden is dat zeker ook gelukt! De volgende morgen hebben wij tijdens de kerstviering in de Regenboog ruim  €3300,00 aan Run4schools mogen aanbieden.

Namens alle teamleden willen wij iedereen, die heeft bijgedragen om dit prachtige bedrag bij elkaar te krijgen, enorm bedanken voor alle inzet en enthousiasme.

Pin It on Pinterest

Share This