071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Kerstmarkt 2018, een groot succes

Kerstmarkt 2018, een groot succes

22 december 2018 | Nieuws

Woensdagmiddag 19 december 2018. Om vijf uur ’s middags gingen de deuren van de school open en stroomden de ouders binnen. Voor het eerst dit jaar met alle leerlingen, ouders en leerkrachten op één lokatie. Alle klassen versierd, overal kerstmuziek, een grote feesttent op het plein, lekkere hapjes en drankjes en overal blije gezichten.

Het was weer een ouderwets gezellige kerstmarkt zoals je van de Tweemaster kunt verwachten. Het doel voor dit jaar was zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Run4schools. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers, ouders, leerlingen en teamleden is dat zeker ook gelukt! De volgende morgen hebben wij tijdens de kerstviering in de Regenboog ruim  €3300,00 aan Run4schools mogen aanbieden.

Namens alle teamleden willen wij iedereen, die heeft bijgedragen om dit prachtige bedrag bij elkaar te krijgen, enorm bedanken voor alle inzet en enthousiasme.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.