071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Stem voor ons lied op Kinderen voor Kinderen

Stem voor ons lied op Kinderen voor Kinderen

21 maart 2019 | Nieuws

Onlangs heeft onze groep 6/7 meegedaan met een wedstrijd om een lied te schrijven voor de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen. Na de eerste selectie te hebben doorstaan, kwam Miss Montreal bij ons op school om muziek bij de tekst te maken.

Op dit moment staan we met ons liedje samen met twee andere scholen in de finale. Iedereen mag zijn of haar stem uitbrengen. Het winnende lied komt op de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen. Stemt u op ons? Dat kan via de deze link: https://kvk.bnnvara.nl/pagina/schrijf-een-liedje

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.