071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Peter Roos veertig jaar in dienst

Peter Roos veertig jaar in dienst

23 maart 2019 | Nieuws

Deze week hadden wij een groot feest te vieren. Onze congiërge Peter Roos is sinds deze week veertig jaar in dienst bij DZB (De ZIjl Bedrijven. Van deze veertig jaar is hij al meer dan twintig jaar onze conciërge. Er moet iets gekopieerd worden, er is iets kapot, er is niet genoeg vervoer voor een excursie, er is een band van een fiets lek. Al twintig jaar draait onze Peter daar zijn hand niet voor om. En daarom alleen al zijn wij twintig jaar lang Peter Roos enorm dankbaar. Peter, Dank je wel!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.