071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws De Grote Rekendag

De Grote Rekendag

11 april 2019 | Nieuws

Op de Grote Rekendag was er ineens een onbekend deurtje in de klas. Er stond een briefje op: “Ben naar zwemles, M.” De kinderen mochten M., bij groep 4b tot Martijn gedoopt, tekenen. Maar hoe groot zou hij zijn? Er werden grote Martijnen getekend. Maar hoe is eigenlijk de verhouding van het lichaam? De kinderen ontdekten dat de lengte tussen twee uitgestrekte handen hetzelfde is als de lengte van hun lijf. En dat de navel net boven het middel zit. Zo hebben de kinderen veel meer dingen geleerd op deze dag. Bijvoorbeeld dat kinderen die langer zijn, ook grotere voeten hebben. Het was een leerzame en leuke dag, heel fijn om zo met rekenen bezig te zijn.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.