071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws 15 mei Peuterfestival

15 mei Peuterfestival

13 mei 2019 | Nieuws

Op woensdag 15 mei organiseren Smallsteps, De Tweemaster en SPL-peuterspeelzalen het eerste Peuterfestival in de Merenwijk. Alle peuters zijn van harte welkom. Smallsteps kinderopvang, Basisschool De Tweemaster en SPL peuterspeelzalen “Ot & Sien” werken nauw samen. Dat maakt de start op de basisschool eenvoudiger. We laten peuters samen groeien tot kleuters met zelfvertrouwen. Voor deelname aan het Peuterfestival verzamelen we om 14.30 uur op het schoolplein van de basisschool De Tweemaster. Het is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.splopvang.nl/peuterfestival

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.