071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws 18 mei Open ochtend

18 mei Open ochtend

14 mei 2019 | Nieuws

Zaterdagochtend 18 mei opent onze school tussen 10.00 en 12.00 uur haar deuren voor belangstellenden. Op zoek naar een nieuwe school en u wilt graag eens wat meer over ons weten? Dat kan. Deze ochtend zijn er diverse leerkrachten aanwezig die al uw vragen kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom. De koffie en thee staat klaar.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.