071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Peuterfestival – een groot succes

Peuterfestival – een groot succes

23 mei 2019 | Nieuws

Woensdag 15 mei j.l. was er op de Tweemaster vanaf half 3 in samenwerking met de peuterspeelzaal van de SPL groep en kinderopvang Smallsteps een leuke middag voor ouders en kinderen. Deze middag werd er voorgelezen bij de peuterspeelzaal , muziek gemaakt bij de kinderopvang en bij de Tweemaster konden de kinderen knutselen. Het was een gezellige, leuke en geslaagde middag met als afsluiting een  leuke professionele poppenkast uitvoering.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.