071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Informatieavond sociale media

Informatieavond sociale media

14 september 2019 | Nieuws

Maandagavond 23 september a.s. organiseert de Tweemaster samen met de ouderraad een informatieavond. De avond zal bestaan uit twee delen. In het eerste deel legt de Ouderraad verantwoording  af over de bestedingen van de ouderbijdrage. Het tweede deel zal geheel in het teken staan van leerlingen en sociale media. In het tweede gedeelte zal gastspreker Dhr. Wannee (Privacy adviseur voor oa het basisonderwijs) u mee nemen langs de risico’s, de gevaren, de aantrekkelijkheid  en voordelen van sociale media. Dhr. Wannee zal u deze avond informatie bieden hoe u als ouder uw kind zou kunnen begeleiden in de omgang met sociale media. Daarnaast zal Dhr. Wannee uitleg geven over de inhoud van de lessen welke dit jaar in de groepen zeven en acht gegeven zullen gaan worden.

U bent maandag 23 september van harte welkom. De aanvang is om 19.30 uur.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.