071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwbouw nog even uitgesteld

Nieuwbouw nog even uitgesteld

18 juli 2020 | Nieuws

Op de valreep voor de vakantie willen wij u nader informeren over de laatste stand van zaken rondom de tijdelijke huisvesting tijdens de nieuwbouw. Het moment om de tijdelijke huisvesting te plaatsen is gewijzigd van de kerstvakantie 2020 naar het voorjaar van 2021. Door het traject van vergunningen nemen de voorbereidingen namelijk meer tijd in beslag. De eerste week van oktober willen wij een informatiebijeenkomst over de nieuwbouwplannen organiseren. Wij kunnen u dan ook verder informeren over de tijdelijke huisvesting. In september ontvangt u een uitnodiging met de exacte datum, tijd en locatie. Uiteraard zijn wij ook in oktober afhankelijk van de corona-maatregelen die op dat moment gelden.

Marlieke Leeuwenburgh, directrice De Tweemaster

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.