071-5220239
Wij zijn een SCOL school

De nieuwbouw van de scholen voor De Tweemaster en De Meerpaal is weer een stukje dichterbij. Achter de schermen is er veel werk verzet. Samen met de architecten, het SCOL, gemeente Leiden en de personeelsleden van De Tweemaster en Meerpaal is er gewerkt aan het ontwerpen van een nieuw schoolgebouw. Een schoolgebouw waarin wij als Tweemaster het onderwijs kunnen bieden waar wij zo trots op zijn. Een schoolgebouw dat bijdraagt aan onze drie peilers: 1. De leerling centraal, 2. Sociale veiligheid en 3. Eigenaarschap. Een gebouw waarin rust en aandacht voor leren en zorg op maat mogelijk is. Maar ook een gebouw dat de buurt verrijkt, een gebouw dat in de buurt past en de buurt haar warme en sociale uitstraling zal blijven geven.Hieronder kunt u in de video zien hoe ver de plannen gevorderd zijn en wat er de komende periode zal gaan gebeuren. Met als uiteindelijk doel: een nieuwe buurtschool in 2023. Ook ter informatie kunt u de nieuwsbrief lezen welke in de buurt verspreid is: Informatie nieuwbouw scholen Broekplein – Nieuwsbrief

 

Noodbouw

Inmiddels hebben de groepen 7 en de groep 8 hun intrek genomen in de tijdelijke huisvesting achter de school. Ook is in dit gebouw een speciale ruimte voor de Interne Begeleiders, ondersteunend personeel en de Plusklas. Voor de komende paar jaar is dit het onderkomen voor de bovenbouw terwijl aan de voorzijde van de school hard gewerkt wordt aan de bouw van onze nieuwe school.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.