071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Ondertekening contracten nieuwbouw

Ondertekening contracten nieuwbouw

9 september 2021 | Nieuws

Maandag 6 september werd het aannemerscontract met bouwkundig aannemer KernBouw en installateur Roos en Doorn ondertekend. Een feestelijk moment, want onze nieuwbouw gaat hiermee daadwerkelijk van start! Achter de schermen is natuurlijk al veel gebeurd, zoals het opstellen van het plan van eisen voor het nieuwe gebouw, het ontwerp en de aanbesteding van de bouw, maar deze ondertekening is een belangrijke stap in het proces.
De bouw zal circa 1,5 jaar in beslag nemen. De oplevering is gepland aan het einde van 2022.  

Bij de feestelijke ondertekening van de twee contracten waren vertegenwoordigers aanwezig van de betrokken schoolbesturen PROOLeiden-Leiderdorp (bouwheer) en SCOL,  bouwkundig aannemer KernBouw en  installateur Roos en Doorn, de schooldirecteuren, gemeente Leiden en de bouwdirectie van Alphaplan.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.