071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws vanuit de Tweemaster

Nieuws vanuit de Tweemaster

26 september 2022 | Nieuws

Basisschool De Tweemaster is een dynamische school. We hebben geregeld nieuws over de nieuwbouw of over zaken die spelen in de groepen. Ouders kunnen op Schoudercom kijken bij het fotoalbum voor foto’s van projecten of activiteiten in de groep van hun kind.  Ook zijn we op Facebook en Twitter te vinden met actuele informatie over projecten en/of activiteiten van de verschillende groepen. Neemt u gerust een kijkje op Twitter: rkbs De Tweemaster of op Facebook: De Tweemaster- r.k. Basisschool Leiden

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.