071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home Onderwijs EarlyBird

EarlyBird

Vanaf  het schooljaar 2013 geven de leerkrachten van groep 1 t/m 8 Engels op De Tweemaster.

De Tweemaster heeft de intentie om een Earlybird certificaat te behalen in schooljaar 2019-2020.Dit kan gerealiseerd worden door de 3e ster van Earlybird te behalen na een consultatie. Op dat moment zal er in alle groepen, dus groep één tot en met acht Engels onderwijs geven volgens de regels van Earlybird.

In de groepen één tot en met zes zal het Engels als vak op het rooster staan. Er zullen dan diverse thema’s in het Engels behandeld worden. In groep zeven en acht wordt er dan zelfs in het Engels les gegeven. Tevens is de Engelse taal zichtbaar in de klaslokalen en in de hele school.

Om uiteindelijk het certificaat te kunnen halen zijn in het schooljaar 2018-2019 twee leerkrachten bezig met de cursus “Coördinator Vroeg Vreemde Talen Onderwijs Engels” (VVTOE). In 2019-2020 willen de leerkrachten hun kennis van en in het Engels vergroten en meer zeker worden in het gebruik van de Engelse taal door deel te nemen aan een studiereis naar Groot Brittannië.

Engels is niet meer weg te denken uit onze wereld en dus ook niet uit de wereld van onze leerlingen. Daarom vinden wij dat Engels een belangrijke plaats in neemt in ons onderwijsaanbod.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This