071-5220239
Wij zijn een SCOL school
Home School Organisatie

Organisatie

De Tweemaster is één van de zeventien basisscholen (tien basisscholen met een katholieke identiteit en zeven basisscholen met een protestants-christelijke identiteit) van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL). Bonaventuracollege en scholengemeenschap Visser ’t Hooft – twee scholen voor voortgezet onderwijs – behoren ook tot deze stichting.

De Tweemaster heeft twee locaties. De groepen 1 t/m 4 krijgen les op het Broekplein 1. De groepen 5 t/m 8 krijgen les op het Broekplein 9. De gebouwen liggen zo goed als naast elkaar. Het onderwijs aan de 12 groepen wordt verzorgd door een team van totaal 23 leerkrachten en de directie. Daarnaast is er nog één persoon voor de administratie en zijn er twee conciërges.

• Functioneel